CTQ

Methodes

Ons doel is u te helpen uw doel te verwezenlijken.
Ons vertrekpunt is uw waardeketen en de doorstroom van informatie en kennisoverdracht.
We bekijken hoe de zaken bij u verlopen. Hoe stroomt de informatie en de kennis door uw organisatie? Van A to Z doorheen de verschillende fases en de verschillende overgangen doorheen de departementen.

Als we uw droom naast de huidige toestand leggen, komen we uit op punten die aangepakt moeten worden. Hoe dit aangepakt wordt en in welke volgorde, wordt bepaald door u, uw strategische belangen en prioriteiten.

call_split

Innovation Management

Om te groeien kijken we verder, onderzoeken we opportuniteiten. Dit kan op vlak van markt, marketing en product portfolio zijn, en ook op vlak van organisatie en bedrijfsprocessen.

all_inclusive

Corporate agility

Is uw onderneming klaar voor de toekomst? Deze vraag kent gen geduld, maar stelt zich vandaag. De toekomst begint vandaag en de wendbaarheid van uw onderneming is hiervoor bepalend.

touch_app

Digital Transformation

Dè uitdaging waar elke onderneming vandaag mee te maken heeft. Dit gaat ook dieper dan enkel de tooling. Het betreft organisatie, communicatie en informatie doorstroom.

people

Change Management

Om transformatie te laten slagen, is het cruciaal de mensen mee te nemen in het transformatie verhaal om adoptie & succes te verzekeren.

settings

Business process management

Sluiten business en uw processen op elkaar aan? Voldoen ze aan wettelijke en kwalitatieve kaders?

grade

Operational Excellence

De juiste dingen juist doen.
Optimaliseren van uitvoering en operatie met de bestaande resources en middelen.

format_list_bulleted

PMO and Portfolio Management

De sturing van uw projecten, programma's en portfolio's moet gestroomlijnd zijn en zo leiden tot betere managementkeuzes en resultaten.

dvr

Project and Program Management

Ook als u tijdelijke versterking wenst voor implementatie van uw projecten, kunt u op CTQ rekenen.

timeline

Compliance and GAP analysis

beenhere

Risk Assessment

Wat is de impact van veranderingen? Welke risico's zijn daaraan verbonden? We overlopen dit met u, stellen een mitigatie plan op en definiëren projecten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x