CTQ

Wie

CTQ | Critical to Quality is opgezet door Alice Frangoulis.

Alice is gestart als onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel voor IMEC naar de impact van innovatieve technologieën op sociaal en economisch vlak. 

Begin de jaren 2000 heeft de virtuele dimensie zijn intrede gedaan en posities werden opnieuw bepaald. De nieuwe positionering van het individu heeft een signifancte impact op vele aspecten van de bedrijfsvoering, vereist een herorientatie van business modellen, frameworks, zowel wetgevende als kwalitatieve kaders, hebben een nieuwe invulling gekregen. 

Deze kennis en ervaring is dan verder in toepassing uitgediept bij strikt gereguleerde IT bedrijven zoals Amadeus IT Group en AGFA HealtCare IT.

Maar ook in andere industrieën zoals Group Van Loon (met focus chemical tank cleaning, refurbishment, transport), Group Monument (met focus op restauratie van waardevolle historische gebouwen), Autogrill (met focus op restaurants op de weg en in treinstations), Marel (met focus op machinebouw voor vlees-verwerkende industrie).

Als Lean Six Sigma Black Belt specialist gaan we samen met u uw waardeketen analyseren en uw toegevoegde waarde onderzoeken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x